V Kendiciach nadránom vodič Golfu prerazil dva ploty a odtrhol plynovú prípojku

25.12.2006 Prešov

Prešov 25. decembra (TASR) - O šťastí môže hovoriť vodič osobného vozidla Wolkswagen Golf z Veľkého Šariša, ktorý dnes o 5,15 ráno havaroval v Kendiciach v P...
Prešov 25. decembra (TASR) - O šťastí môže hovoriť vodič osobného vozidla Wolkswagen Golf z Veľkého Šariša, ktorý dnes o 5,15 ráno havaroval v Kendiciach v Prešovskom okrese.

Zo zatiaľ neznámych dôvodov Golf zišiel z cesty a prerazil oplotenie pri rodinnom dome, kde poškodil a odtrhol regulátor plynu. Následne prerazil aj ďalšie oplotenie a zastal prevrátený na pravej strane na dvore domu. Vodič prežil, potreboval však ošetrenie rýchlou zdravotnou pomocou.
Duchaprítomne sa pritom zachoval miestny občan, ktorý do odtrhnutého plynového potrubia nastokol násadu z malej lopaty a zabránil tak úniku plynu. Hasiči zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru a služba SPP sa postarala o prípojku. Vyšetrovanie prípadu prevzali policajti.
TASR o tom informoval krajský operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského záchranného zboru v Prešove Viliam Popadič.
 

Vyberte región

mark